Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Drugo mjesto kao prvo

Autor: Valentina Mlađen

16.12.2009. 23:00
Drugo mjesto kao prvo

Foto: Zvonko KUCELIN



Zadarski pjevač Zoran Jelenković nastavlja osvajati nagrade i publiku i izvan granica naše županije. Na nedavno održanom 7. međimurskom festivalu zabavne glazbe u Čakovcu Jelenković je osvojio drugo mjesto stručnog žirija. Vrijedno je spomena da je na istom festivalu prošle godine Jelenković osvojio prvo mjesto.
Festival se i ove godine održavao od 4. do 6. prosinca, a u stručnom žiriju sjedili su Mišo Doležal, Vladimir Delač i Ksenija Urličić. Festival je međunarodnog karaktera te su osim Hrvatske svoje nastupe imali i gosti iz Slovenije, Makedonije te Mađarske. Od osamnaest izvođača koliko ih je ove godine ukupno nastupilo, uz Jelenkovića su se našli i Antonija Šola, Zorica Kondža, Emilija Kokić, Lidija Bačić, Mladen Burnać i ostali.
Pjesma kojom je Jelenković osvojio žiri, ali i publiku, nosi naziv “Ne budi me noćas”, a autor teksta i glazbe je Max Lazić.
– Prošle godine bio sam pobjednik ovog festivala i ne mogu očekivati da se to dogodi i ove godine, a to što sam ipak na istom festivalu drugu godinu za redom osvojio tako visoku ocjenu puno znači za moj rad, osobito s obzirom na izvođače koji su nastupili uz mene, komentirao je drugo mjesto Jelenković.
Jelenković nam je također otkrio što nas očekuje od njega iza nove godine pa tako otkrivamo da će se nakon singla “Bodulica” radiopostajama uskoro zavrtjeti novi singl “Hladne kiše”.