Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Da je barem jedan bod

16.12.2011. 23:00
Da je barem jedan bod


Nije put bez nade, ali da se par Vukovar – Zadar nađe u ponudi kladionica oni koji bi uložili novac na pobjedu Zadra u slučaju uspjeha momčadi s Višnjika dobro bi zaradili. Zadrani će vrlo vjerojatno kao posljednja momčad Prve A lige otići na odmor koji će potrajati do sredine siječnja.
– Čeka nas solidan protivnik, koji je posebno dobar na domaćem terenu. Pokušat ćemo odigrati najbolje što znamo. Iako smo do sada izgubili sve utakmice osim jedne u većini njih imali smo dobrih perioda, ali nikako nismo uspjeli utakmice prelomiti u našu korist. Slično je bilo i prije dva tjedna u Osijeku protiv Murse, koja ima mnogo bolje rezultate od Vukovara. Kada bismo se kući vratili s bodom bili bismo itekako zadovoljni – kaže Marin Masnić, trener Zadra.
Posljednju utakmicu u 2011. godini Zadrani će odigrati u najjačem sastavu. U prošlom kolu protiv Rovinja na Višnjiku to nije pomoglo, možda će zato biti bolje u gradu heroju. Nakon Vukovara igrači će dobiti desetak dana odmora, a potom počinju pripreme za preostalih 15 kola u kojima će se pokušati nadoknaditi propušteno u prvom dijelu sezone. Neće biti lako, ali Zadar ne treba otpisati. Možda se negdje upaliti pobjednički klik.
U 11. kolu igraju: Vukovar – Zadar (subota, 18 sati), Zagreb – Mursa Pan P.I., Šibenik – Varaždin Volley, Sisak – Rijeka, Centrometal – Opatija, Daruvar – Split, Rovinj – Karlovac.


Druga liga


Kalendarsku 2011. ovaj vikend završit će i drugoligašice. Dvije utakmice odigrat će drugi sastav Zadra na Višnjiku (subota u 14 Čilipi, a u 18 sati Marina Kaštela II). Županijski dvoboj igra se danas (subota, 19) u Bibinjama gdje gostuje Donat. S Čilipima će igrati i Arbanasi (nedjelja, 11). Odbojkaši Gorana u nedjelju (11.30) su gosti Šibenika.