Nagradna igra za osnovce - pošalji pričicu ili čestitku i dobij knjigu!

Slika korisnika admin

Zadarski list i izdavačka  kuća Profil čitatelje priloga  Mali odmor za ovaj Božić  nagrađuju s pet biranih knjiga. U natječaju mogu sudjelovati učenici svih osnovnih škola Zadarske županije, na način da na našu  e-adresu internet@zadarskilist.hr pošalju božićnu  pričicu ili čestitku. Uz uradak je potrebno navesti ime  i prezime, školu i razred u  koji učenik ide. Pet najuspješnijih radova nagrađujemo jednom od sljedećih  knjiga, a sve pristigle objavit  ćemo u tiskanom izdanju i na facebook stranici  Zadarskog lista.

Ina Hattenhauer - KUĆA  LUTAKA

U ovoj prekrasnoj kući  žive mama, tata i njihova  djeca Luka, Laura i najmlađi član - beba Leon.  Biraj, razmještaj i kombiniraj namještaj, odjeću,  ukrase i druge predmete po  sobama...

Nick Arnold -  INTERAKTIVNI VODIČ ZA  JEDNOSTAVNE STROJEVE I  MEHANIZME

Istražite što se krije iza  jednostavnih strojeva i  mehanizama poput poluge,  zupčanika, kolotura, zapinjača..., a zatim isprobajte  teoriju na djelu i napravite  vlastite modele strojeva te  otkrijte kako oni rade.

Daniel Lipkowitz - IDEJE  ZA SLAGANJE KOCAKA  LEGO

Ideje za slaganje kocaka  LEGO izvanredan je vizualni priručnik za slaganje koji  će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka  LEGO i potaknuti ih na  izradu izvanrednih djela -  od zadivljujućih dvoraca do  gusarskih brodova, od svemirskih brodova iz drugih  galaksija do najmodernijih  aviona, od gradnje starinskih mostova do izrade najsitnijih detalja u kući.

Jelena Bevandić - ZIMSKE ZANIMACIJE

Blagdani i zimski praznici nikada nisu bili ovako neodoljivi! Bojite, crtajte, uočavajte, uspoređujte, istražujte, rješavajte...Pred vama je mnoštvo slatkih i zanimljivih izazova! U ovu razigranu čaroliju uključite obitelj i prijatelje.  Brzo zavirite u Zimske zanimacije jer mnogobrojni snjegovići, kolačići, sobovi, polarni medvjedići i vilenjaci čekaju upravo vas!

Gareth Hanrahan -  TOLKIENOV SVIJET

Tolkienov svijet svojim  raskošnim ilustracijama i  sjajnim opisima oživljava  čarobni svijet Međuzemlja  te oslikava osobitost legendarnih romana J. R. R. Tolkiena Hobit i Gospodar prstenova. 

Autor: 
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno