Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Šarić: Domaća publika je najbolja

17.02.2011. 23:00
Šarić: Domaća publika je najbolja


Sinoć je u Arsenalu započeo Panč, festival smijeha. Vratio se na isto mjesto na kojem su prije godinu dana komičari u tri dana nasmijali oko 1.500 Zadrana. U četvrtak je uz besplatan ulaz održana večer amatera, a čekaju nas još dva dana tj. još dvije večeri – petak i subota, u kojima se možete nasmijati i opustiti.
Večeras i sutra program vodi komičarka Marina Orsag, a pred publiku će ponovo stati iskusni komičari iz Hrvatske i Slovenije. U petak nastupaju Zvonko Kožić, Goran Furjan, Tin Vodopivec, Vlatko Štampar i Zlatan Zuhrić Zuhra, a u subotu Aleks Curać Šarić, Tihomir Paravina, Klemen Bučan, Ivan Šarić i Luka Bulić.
Mladom Zadraninu Ivanu Šariću, koji je već i preko malih ekrana u brojnim tv projektima nasmijao publiku diljem zemlje, ovo će biti treći nastup u rodnom gradu.
– Uh, jedva se čekam ponovno popeti na pozornicu u Arsenalu. Velika mi je čast i napokon mogu reći da me sasvim prošao strah od nastupa pred domaćom publikom. To su moji ljudi i odlična publika, stvarno jedva čekam subotu, kazao nam je Šarić.
Ulaznice za Panč možete kupiti u pretprodaji  u klubu Arsenal te na prodajnim mjestima Eventima. Na dan festivala ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Arsenal.