Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Negativno mišljenje Ciglani Nin

17.03.2011. 23:00
Negativno mišljenje Ciglani Nin


Na današnjem, 36. kolegiju župana raspravljat će se između ostalog i o Nacrtu prijedloga Zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Zavoda za prostorno uređenje Zadarske županije za 2010. Posebno zanimljiv dio bit će o tome na koje je sve prostorno-planske dokumente i zašto Zavod izdao negativna rješenja.
 Negativna mišljenja dobilo je sedam planova: Detaljni plan uređenja “Mjesno groblje u Pridrazi”, Općina Novigrad, Urbanistički plan uređenja građevinskog područja Varaš (Strihine), Općina Preko, Urbanistički plan uređenja “Materize”, Grad Nin, Urbanistički plan uređenja stambene i turističke zone Ciglana Nin, Urbanistički plan uređenja građevinskog područja Varoš (Strihine), Općina Preko, Urbanistički plan uređenja “Ispod magistrale”, Općina Sukošan i Urbanistički plan uređenja “Istok”, Općina Sukošan.
Zavod za prostorno uređenje Zadarske županije također je zatražio doradu ukupno 33 prostorno-planske dokumentacije u jedinicama lokalne samouprave na području Zadarske županije, a svi ti planovi bit će prezentirani danas zadarskom županu Stipi Zriliću i njegovim najbližim suradnicima.