Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Njemačka policija spasila DJ-a od nimfomanke

17.04.2012. 22:00
Njemačka policija spasila DJ-a od nimfomanke


DJ iz Muenicha, kojega je 57-godišnja Njemica zatočila na nekoliko sati kao seksualnog roba, izjavio je u utorak da će tužiti za prisilni seks i nasilno oduzimanje slobode ženu koju je upoznao samo nekoliko sati prije u lokalnom kafiću.
Dieter S. (43) izjavio je listu T.Z. da je morao pozvati policiju kako bi ga izbavila iz stana Njemice natprosječnih seksualnih apetita koja ga je zaključala, sakrila ključ i prisilila ga da na uzastoni seksualni odnos.
“Bila je totalno seksualno ugrožena i nije bilo šanse da me pusti van”, rekao je Dieter i dodao da je, prije tog uskrsnog ponedjeljka, s njome tri puta imao dobrovoljni seks.
“Odlučio sam popiti piće nakon posla kada sam je upoznao i odmah smo se ‘skapirali’. Izgledala je jako atraktivno’”, kazao je Dieter.
No, nakon prvog dobrovoljnog seksa Dieter je poželio otići. Tada je otkrio da je žena zaključala sobu i sakrila ključ kako ne bi mogao izaći iz stana. Želio sam pobjeći preko balkona, no bilo je previsoko, rekao je.
“Shvatio sam da sam zatočen i morao sam nastaviti sve dok nije zaspala, pa smo se seksali još pet puta”, kaže Dieter.
Čim je žena zaspala, Dieter je izašao na balkon i pozvao policiju koja je stigla minutu kasnije. Pustila ih je u stan i smjesta im predložila da se priključe zabavi.
“Policajce je pokušala nagovoriti da im se pridruže, no bezuspješno”, stoji u policijskom priopćenju.
Žena je uhićena i potom puštena uz optužnicu za prisilni seks i nasilno oduzimanje slobode.