Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Pobijedim li, nagradu ću pokloniti svojoj mami

17.04.2016. 22:00
Pobijedim li,  nagradu ću  pokloniti svojoj  mami


Kamber radi kao terapeut, ali mnogima je njegovo lice poznato budući da je snimio 40- ak reklama
U novoj sezoni Big Brothera, koja je upravo počela, jedan  od stanara bit će  i 30-godišnji Zadranin Branimir Kamber. Branimir završava Kineziološki fakultet te radi kao terapeut, ali mnogima je njegovo lice poznato, budući da je snimio 40-ak reklama. Dolazeći u tu kuću  voditeljici showa Marijani Batinić je kao poklon donio inćune.
– Priznajem kako  imam tremu. No veselim se što neko vrijeme neću  čuti novosti iz vani- rekao je Kamber u emisiji uživo, dodajući  kako je  vlaškog porijekla i da se toga ne srami.
U sedmotjednoj izolaciji Branimir će se pod “budnim okom” Velikog  brata u osmoj sezoni reality showa natjecati za 300 tisuća kuna. Na internetskoj stranici Big Brothera je navedeno kako je ovaj Zadranin od  malena maštao je da će jednog dana postati sportaš, no na kraju je postao pravnik. Za sudjelovanje u ovom showu se odlučio ne bi li, kako  kaže, bio primjer mladim i ‘malim’ ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami, a plan mu je do pobjede doći iskrenošću i poštenjem.
U Zadru je Kamber poznat i kao prijatelj svjetskih jedriličarskih prvaka i europskih viceprvaka u klasi 470,  Šime Fantele i Igora Marenića, i  to još iz gimnazijskih dana. Kada se u predahu Fantelinih i Marenićevih  dana druže u Zadru, Branimir,  za kojega kažu kako gitaru  svira  kao stari roker, zadužen je za zabavu.