Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bubnjar: Protiv Primorca želimo pobjedu!

17.04.2017. 22:00
Bubnjar: Protiv Primorca želimo pobjedu!


Čeka nas teška utakmica, ali vjerujem da ćemo iz nje izaći kao pobjednici – kaže Bubnjar
U 26. kolu Treće HNL jug Zadru valja put Stobreča gdje će se u 16.30 sati sučeliti domaćinu Primorcu. Momčad sa Stanova je nakon serije od tri uzastopne pobjede u posljednja dva kola osvojila tek jedan bod i to u prošlom kolu protiv Junaka na svom travnjaku. Prije toga je doživjela poraz od biogradskog Primorca. U prvom ogledu današnja dva suparnika odigranom jesenas Zadar je na Stanovima uvjerljivo slavio 4:0. Strijelci za, tada momčad Josipa Butića, bili su redom Želimir Terkeš, Roberto Viduka, Ivan Tokić i Vlatko Blažević. Može li Zadar barem djelomično ponoviti jesensku partiju vidjet ćemo u Stobreču?
– U gostima kod Primorca iz Stobreča dat ćemo sve od sebe za pobjedu i tri boda – kazivao je u najavi utakmice Andrija Bubnjar.
– Nakon tri uzastopne pobjede, u posljednja dva kola smo osvojili tek jedan mršavi bod. Međutim, to nas nije pokolebalo, radimo još žešće na treninzima i siguran sam da će se to osjetiti o na našoj igri i rezultatima. Idemo utakmicu po utakmicu i vjerujem da je sada opet na red došla serija pobjeda. Po mogućnosti već danas u Stobreču. Ima još devet kola do kraja sezone, a na nama je da u svakoj utakmici pokušamo osvojiti tri boda. Pa ćemo onda na kraju vidjeti gdje će nas to dovesti.
Jeste li se privikli na metodologiju rada i zamisli novog trenera Ivana Pudara?
– Svaki trener ima svoje metode i ideje pa tako i naš novi trener Ivan Pudar. Na nam igračima je da pokušamo što bolje i što prije usvojiti trenerove zamisli i na tranjaku ih sprovesti u djelo. Radimo punom parom, trudimo se i vjerujem da napredujemo.