Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Osijek idealan sparing pred doigravanje

18.04.2018. 08:11
Osijek idealan sparing pred doigravanje


Ubrzani ritam HT Premijer lige za posljednja tri kola u roku od 10 dana će razriješiti sve zavrzlame oko pozicija s kojih će klubovi u doigravanje. Zadrani nemaju nekih većih nejasnoća oko konačnog plasmana u osnovnom dijelu, jer kiks Cedevite nakon pobjede nad Cibonom u Draženovom domu teško da će dočekati u ta posljednja tri kola. Zato je vrlo velika vjerojatnost da će igrači Aramisa Naglića u doigravanje sa pozicije broj dva, a u tima trima utakmicama (VROS, Kaštela doma i Alkar u gostima) cilj je naravno uz pobjede pokušaj ispravljanja nekih segmenata u igri koji dosad i nisu najbolje štimali. Večerašnji protivnik Vrijednosnice iz Osijeka idealan su sparing partner u tim nastojanjima, iako prošlo gostovanje sličnog profila momčadi kao što je bila Hermes Analitica nije bio baš najbolji primjer kako se pristupa utakmicama s tzv. slabijim protivnicima.
– Utakmicu s Osijekom želimo iskoristiti prije svega kako bi popravili neke stvari koje su se pokazale manje dobrima u proteklom razdoblju, pa tako i protiv Šibenika. A to je pritisak na lopti i agresivnost. Tako da će nam to biti jedan od ciljeva koje želimo popraviti pred nadolazeće doigravanje – kazao je na prvu Naglić te dao neke informacije o protivniku koji još uvijek nije osigurao ostanak u ligi, a u isto vrijeme konkurira za osmo mjesto koje vodi u doigravanja.
– Osječani igraju dosta strpljivo i organizirano, na manji broj poena. Ono na čemu ćemo inzistirati jest ubrzavanje igre i forsiranje igre koja će se bazirati na brzoj tranziciji. Od svojih igrača ću tražiti mnogo kontranapada i kontrolu ritma s kojim želimo što prije riješiti pitanje pobjednika – zaključio je Naglić najavu večerašnjeg susreta koji započinje u 19 sati u dvorani "Krešimir Ćosić".