Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

U ljubavničkoj svađi hicem iz pištolja ubijena 38-godišnjakinja

Autor: Suzana Bandić

17.05.2010. 22:00
U ljubavničkoj svađi hicem iz pištolja ubijena 38-godišnjakinja

Foto: Vedran SITNICA



U valu ubojstava i samoubojstava diljem Hrvatske koja posljednjih nekoliko dana pune stupce crnih kronika, mještane gračačkog kraja sinoć je šokirala vijest o ubojstvu mlade žene u njihovom kraju.
Riječ je o 38-godišnjoj Mirjani Nikolić koju je sinoć oko 21 sat u njezinoj obiteljskoj kući na predjelu Tomingaja kraj Gračaca hicem iz pištolja usmrtio njezin dvije godine stariji prijatelj Milan Knežević.
Iz zadarske policije doznajemo da je počinitelj uhićen i zadržan u pritvoru Istražnog centra u Gospiću. Na mjestu tragedije u tijeku je očevid, a osim policajaca na teren su izišli i istražni sudac gospićkog Županijskog suda te Županijski državni odvjetnik.
Prije prvih rezultata očevida u policiji nisu htjeli govoriti o odnosu između ubijene žene i ubojice, kao ni o motivima.
Neslužbeno, međutim doznajemo da je ubijena Mirjana samo povremeno dolazila u Tomingrad, a inače da je s obitelji živjela u Vojvodini, odnosno okolici Subotice.
 Milan je sa svojom obitelji živio u Gračacu, a kobni hitac u Mirjanu ispalio je, navodno, nakon što mu je ona priopćila da se vraća obitelji. Također neslužbeno doznajemo i da je Milan bivši policajac, no tu informaciju sinoć nismo službeno uspjeli provjeriti.