Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Koncert smo odradili profesionalno

17.05.2011. 22:00
Koncert smo odradili profesionalno


Članovi zadarske klape Intrade demantirali su jučer iznesene tvrdnje predsjednika Zadarskog kluba u Zagrebu Zorana Parata o njihovoj indisponiranosti na koncertu u klubu Roko/Akademija, u kojem je održan drugi dio proslave 15 godina djelovanja kluba. Davor Petrović, umejtnički voditelj klape, kaže kako je njihov koncert odrađen vrhunski, studenti su se izvrsno zabavljali, o čemu svjedoče i fotografije.
– Svi mogu vidjeti da se 1.500 mladih ljudi koji su kupili ulaznicu za tu večer izvrsno provodilo, pa ne znam po čemu je gospodin Parat zaključio da koncert nije bio na razini. Mi smo s njim imali nesporazum u backstageu, ali kako se radilo o nekakvim smiješnim primjedbama o izgledu plakata za koncert, a s obzirom da on nije bio organizator, nego klub Roko/Akademija, nismo ulazili u rasprave, kaže Petrović.
Petrović pretpostavlja da je Paratu bila sporna činjenica što klapa nije ranije te večeri došla i u Zadarski klub, no nisu mogli doći jer su u isto vrijeme imali tonsku probu.
– Nismo bili indiferentni, Zadrani su nas fantastično primili i pjevali s nama, od 1 do 3 i po u noći, organizator je zadovoljan… Ne znam je li Parat bio na istom koncert ili je zbog nekih drugih razloga imao lošu percepciju, kaže Petrović, a razočaranje ne krije ni pjevač Tomislav Bralić.
– Bezbroj puta smo se odazvali na ovakve situacije, pjevali smo i na otvaranju kluba, na raznim kasnijim prigodnim i humanitarnim događanjima, ne treba naglašavati da smo besplatno nastupali, pa smo šokirani onim što je rečeno nakon koncerta, kaže Bralić, kojem je zasmetala i činjenica da su neki koji su dobili besplatne ulaznice iste – prodavali studentima.