Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

HDZ-u treba vratiti ponos

17.05.2012. 22:00
HDZ-u treba vratiti ponos


Kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Domagoj Ivan Milošević izjavio je sinoć u Zadru prije predstavljanja svoga programa stranačkim kolegama, kako je apsolutno siguran da će izaslanici na 15. Općem saboru HDZ-a u nedjelju, 20. svibnja, po svojoj savjesti i računajući o budućnosti HDZ-a, izabrati najboljeg kandidata za predsjednika stranke.
– U svom programu nudim HDZ kojeg će svi članovi pretvoriti u modernu demokršćansku stranku, otvaranje i demokratizaciju stranke te na temelju novoga i socijalnog programa kojeg će HDZ sačiniti, pobjedu na lokalnim i parlamentarnim izborima, rekao je Milošević na konferenciji za novinare u hotelu Kolovare.
Naglasio je kako se za predsjednika HDZ-a kandidirao iz tri razloga. Namjerava vratiti čast i ponos svim članovima HDZ-a, vratiti stranci političku vjerodostojnost i pobjednički duh te Hrvatsku izvesti na put gospodarskog prosperiteta i svakog drugog napretka.
– Ponajprije treba vratiti političku vjerodostojnost i pobjednički mentalitet HDZ-u, vratiti ponos i čast svim članovima te stranke te pokrenuti zemlju, izvući je iz krize i pokrenuti gospodarstvo, tvrdi predsjednički kandidat Milošević.