Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Provaljeno u Generalturist i trgovinu prehrane

17.06.2011. 22:00
Provaljeno u Generalturist i trgovinu prehrane


Policiji još uvijek nepoznati počinitelj provalio je u  službene prostorije Generalturista na Obali kneza Branimira.  Provalnik je pod okriljem noći sa srijede na četvrtak ušao u  poslovne prostorije tvrtke odakle se potom u nepoznatom  smjeru udaljio s manjim iznosom novca. Protiv nepoznatog  počinitelja policija je podnijela kaznenu prijavu.
Također, nepoznati počinitelj iste je noći provalio i u trgovinu  prehrambene robe u Ulici Trsinje u Bibinjama. Ukrao je razne  vrste cigareta te manji novčani iznos iz blagajne, a ukupna šteta  koju je pričinio vlasniku procijenjena je na oko 30 tisuća kuna.
Lopovi ukrali skuter i automobil
U četvrtak poslijepodne 54-godišnji Zadranin ostao  je bez skutera marke Ital Scooter vrijednog oko četiri tisuće  kuna, a 25-godišnji Turanjac bez automobila Ford Mustang.  Skuter je ukraden u poslijepodnevnim satima s parkirališta u  Ulici Majstora Radovana, dok je automobil vrijedan 15-ak  tisuća kuna odvezen iz dvorišta obiteljske kuće. Policija intenzivno traga za vozilima i nepoznatim kradljivcima protiv  kojih su podnesene kaznene prijave.
Australac u Hrvatsku pokušao ilegalno prevesti  psa iz Srbije
U prtljažniku automobila “Lada Niva” srpskih  nacionalnih oznaka granični policajci postaje u Donjem Srbu u  četvrtak su oko 16.15 sati pronašli skrivenog psa pasmine „srpski  trobojni gonič”. Vozilo je zaustavljeno u mjestu Lički Osredci,  zaseok Grbići, a životinju je preko granice ilegalno u Republiku  Hrvatsku pokušao prevesti 63-godišnji australski državljanin  kojega policajci zatekli za upravljačem “Lade Nive”. U tijeku je  kriminalističko istraživanje.