17 °C
Online izdanje
Nedjelja, 25.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Županija » Općine » Sukošan
RSS feed
Današnji broj
Sukošan
Povratak
Uspomene s ljetovanja
Piše: Velimir Brkić
Turistička zajednica Općine Sukošan je već tradicionalno pripremila mjesec dana kreativnih radionica u kojima se pod stručnim vodstvom i uz minimalnu naknadu izrađuje suvenir kao uspomena na ljetovanje u Sukošanu. Protekle kreativne radionice bile su hit sukošanskoga turističkog ljeta
Foto: Velimir BRKIĆ
Doris Pinčić uživa animirati djecu

Velikom kreativnom feštom na samom početku rada radionica, na Sportskom centru svečano je otvoreno kreativno ljeto u Sukošanu pod nazivom Uspomene s ljetovanja, koje će potrajati sve do 20. kolovoza.

Turistička zajednica Općine Sukošan je već tradicionalno pripremila mjesec dana kreativnih radionica u kojima se pod stručnim vodstvom i uz minimalnu naknadu izrađuje suvenir kao uspomena na ljetovanje u Sukošanu. Protekle kreativne radionice bile su hit sukošanskoga turističkog ljeta.

Slavlje je upotpunjeno nizom zanimljivih igara uz vesele voditelje i animatore Doris Pinčić, popularne televizijske Lare, i njezine skorašnje zaove Marine Rogoznica. Obiteljskoj atmosferi je pridonio i Boris Rogoznica, zaručnik Doris Pinčić koji je vješto baratao glazbenim pultom.

U sklopu spektakularne kreativne fešte na pozornici su se izmjenjivali i u pjevanju karaoke. Štoviše, u srpanjskoj noći u Sukošanu se dogodio trenutak posebne radosti. Trenutak kada su dječja pjesma, smijeh i radost unijeli život u usnule kamene sukošanske kale, najavljujući odličan nastavak nadasve bogatoga kulturnog ljeta u Sukošanu.

Večeras (četvrtak) na Ruševcu je peta ovogoljetna Feštica četvrtkom.

Umjesto u subotu, zbog Noći punog miseca na pozornici Sportskog centra četrnaesti po redu Dječji festival poznatih melodija Sukošan 2013., održat će se u kolovozu. Dječji festival postao je svojevrsni zaštitni znak ovog turističkog središta.

U nedjelju će Sukošan postati pravi centar turističke zabave na Jadranu. Na Rivi se odigrava osmina finala Jadranskih igara, spektakularna zabava, odlična atmosfera i odlične ekipe.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr