Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Dujić pozvao u klub Barbaru Ružić

Autor: Šime Ćurko

17.09.2008. 22:00
Dujić pozvao u klub Barbaru Ružić


Za danas u 18 sati najavljena je Izborna skupština Odbojkaškog kluba Zadar. Već je potvrđeno da će na taj način završiti četverogodišnji mandat Ivice Dujića na poziciji predsjednika kluba s Višnjika. Dujić je odbio ponovno se kandidirati, ali će ostati u klubu na nekoj drugoj dužnosti. U nagađanjima tko će preuzeti njegovo mjesto najviše su se spominjala imena Marine Tomas i Tea Marelića, no prema našim informacijama najizglednija je opcija Robert Kresoja. Čovjek koji je jedno desetljeće na klupi ženske ekipe, bit će prijedlog UO-a za novog predsjednika, što bi moglo značiti da će skupštinari taj prijedlog i prihvatiti.
Posljednji potez, koji je Dujić povukao u ulozi predsjednika kluba, razgovor je s Barbarom Ružić, zadarskom nevjestom, nekad najboljom svjetskom odbojkašicom.
– Barbari sam ponudio da ukoliko želi zaigra za Zadar, no ona je takvu mogućnost odbila zbog niza privatnih obveza. Kako to nije prošlo, ostavili smo joj mogućnost da može imati neku drugu ulogu u klubu. Dobio sam odgovor da će razmisliti o toj ponudi. Kako bilo, naša je velika želja da Barbara Ružić bude član Zadra, bez obzira na funkciju koju bi obnašala – rekao je Dujić.