Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Hrvoje Vlašić “sredio” svoje Zadrane

17.09.2016. 22:00
Hrvoje Vlašić “sredio” svoje Zadrane


U finalu memorijalnog turnira “Marijofil Džidić” u Mostaru košarkaši Zadra sinoć su poraženi od domaćeg sastava HKK Zrinjski rezultatom 86:81.
Bila je to poprilično neizvjesna utakmica od početka do kraja, a u završnici je BiH prvoligaš, kojega vodi zadarski trener Hrvoje Vlašić bio mirniji i koncentriraniji. Zadrani tako nisu uspjeli doći do treće uzastopne pobjede u pripremnom razdoblju, nakon što su ranije ovaj tjedan svladali šibenski Jolly, te u polufinalu mostarskog turnira slovensku Rogašku.
Zrinjski je ponovno razotkrio zadarske probleme u obrani i to je ono na čemu će Ante Matulović i njegova momčad najviše morati raditi u preostalom razdoblju do službenog početka sezone. Sljedeće pripremne dvoboje Zadar će imati na domaćem terenu dvorane Krešimira Ćosića sljedeći tjedan u sklopu trećeg izdanja Zadar Dogus Basketball Tournamenta. Prva utakmica na turniru na rasporedu je u četvrtak, 22. rujna u 18 sati, kada Zadar igra protiv Darussafake Dogus, dok se dan kasnije sastaje s Budućnosti.