Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Za Dan učenika novo igralište

Autor:

17.11.2009. 23:00
Za Dan učenika novo igralište

Foto: Adam VIDAS



Igralište će u jutarnjim satima koristiti učenici, a u popodnevnim malonogometni klub. Prema riječima ravnatelja Strukovne škole Tihomira Tomčića, bit će postavljeni i kontejneri, čime će učenici koji su do sada za sportske aktivnosti koristili obližnje terene na otvorenom, dobiti i prostor za presvlačenje


Jučerašnji Dan učenika srednjih škola, učenici i profesori Strukovne škole Vice Vlatkovića te susjedne Tehničke škole prigodno su obilježili otvaranjem novouređenog nogometnog igrališta.
Igralište u blizini škole pored dva betonska terena uredila je s umjetnom travom i rasvjetom Strukovna škola Vice Vlatkovića u suradnji s Malonogometnim klubom Zadar.
Igralište će u jutarnjim satima koristiti učenici, a u popodnevnim malonogometni klub. Također, prema riječima ravnatelja Strukovne škole Tihomira Tomčića, bit će postavljeni i kontejneri, čime će učenici koji su do sada za sportske aktivnosti koristili obližnje terene na otvorenom, dobiti i prostor za presvlačenje.
Prilikom jučerašnjeg obilježavanja Dana učenika i internog otvaranja igrališta bio je upriličen i turnir na kojem su sudjelovali učenici i profesori navedenih dviju škola.