Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Razbojnik krojačici oteo torbu

17.12.2010. 23:00
Razbojnik krojačici oteo torbu


U krojačkom salonu “Bobi” koji se nalazi u Uvali  Bregdetti na predjelu Punte Bajlo u četvrtak poslijepodne  počinjeno je razbojništvo. Policiji još uvijek nepoznati razbojnik  upao je u salon oko 18 sati te je uz prijetnju nožem 57-godišnjoj  zaposlenici ukrao torbu s novčanikom i novcem nakon čega je  pobjegao u nepoznatom smjeru. Slijedi mu kaznena prijava.
Policija kazneno prijavila tri kradljivca
Policajci Prve policijske postaje u Zadru u četvrtak  su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavili tri osobe sa zadarskog područja zbog krađe.
Viranina (29) sumnjiči se za krađu mopeda marke “tomos” iz  dvorišta obiteljske kuće njegova 54-godišnjeg sumještanina  kojem je nakon krim istrage moped vraćen.
Zbog krađe skutera marke “gillera” u vlasništvu 29-godišnjeg  Zadranina koji je iz Ulice Andrije Hebranga ukraden krajem  kolovoza ove godine, policija sumnjiči sumnjiči 19-godišnjaka iz  Zadra, dok je treći kradljivac, 25-godišnji Zadranin, osumnjičen  da je, 15. studenog ove godine, u kafiću u Ulici Ruđera  Boškovića u Zadru, ukrao mobitel u vlasništvu 19-godišnjaka.
Iz Peveca ukradeni fotoaparat i autoradio
Djelatnici trgovačkog centra Pevec smještenog u  Uskočkoj ulici jučer su policiji prijavili krađu digitalnog fotoaparata marke “benq” i autoradija “sony”.
Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava,  a materijalna šteta pričinjena trgovačkom centru procijenjena  oko 1050 kuna.