Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Preokret za novo slavlje

18.01.2012. 23:00
Preokret za novo slavlje


Zadrani su sinoć u gostima kod Zagreba došli do treće uzastopne pobjede i tako najavili bolje dane u prvoligaškom društvu. Nije, međutim, situacija za momčad s Višnjika bila obećavajuća nakon prva dva seta. Činilo se da će utakmica biti jednosmjerna ulica budući da je Zagreb vrlo lako i brzo poveo 2:0. Jesu li Zadrani “zakasnili” na utakmicu ili je u pitanju nešto drugo neznamo, no činjenica jest da Zadar nakon 0:2 nije potpisao kapitulaciju. Naprotiv, uslijedila su tri seta u kojima su se pogreške domaćih nadopunjavale na sve bolju igru zadarskog sastava. Kada su utakmicu uspjeli dovesti do petog seta Zadrani su bili svijesni da im se otvara velika prilika za osvajanje dva boda. Tu su priliku i iskoristili budući da su u petom setu od početka vodili, dok Zagrepčani nijednom nisu bili u situaciji da ponovno preuzmu kontrolu nad utakmicom.
– Naravno da smo zadovoljni jer smo osvojili dva boda kod izravnog konkurenta iz donjeg dijela ljestvice. Nismo posustajali iako smo gubili 2:0 i to nam se na kraju isplatilo. Ušli smo u pozitivan niz i želimo ga nastaviti u subotu kod kuće protiv Splita, rekao je Marin Masnić, trener Zadra.


 ZAGREB – ZADAR 2:3


(25:17, 25:16, 23:25, 17:25, 12:15).
ZAGREB – Dvorana Trnsko. Gledatelja: 50. Suci: Vurušić i Žužul (oba Varaždin).
ZAGREB: Bogdanović, Vujović, Svedrović, Abdulaj, Hrelja, Herceg, Rilović, Mudrovčić, Šmitlehner, Glavica, Mišin, Zelenika.
ZADAR: Viduka, Škara, Surać, Mandić, Grubišić, Šestan, Burčul, Belić. Trener: Marin Masnić.