Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Na Agro Arci se očekuje 400 sudionika

18.02.2014. 23:00
Na Agro Arci se očekuje 400 sudionika


Sedmi po redu Međunarodni sajam inovacija, ekoideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji Agro Arca koji se protekle godine početkom rujna po prvi puta održao u Biogradu na Moru promijenio je termin održavanja.
– Vodeći sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji Agro Arca ove će se godine održati od 9. do 11. svibnja u Biogradu na Moru, a zainteresirani izlagači prijaviti se mogu do 29. travnja ove godine, najavila je Drina Bešenić, stručna suradnica u Gradskoj upravi.
Nakon pet uspješnih godina organizacije sajma Agro Arca u gradu Slatini, Udruga inovatora Hrvatske prepoznala je potencijal ovog grada u srcu Jadrana. Na sajmu će se predstaviti oko 400 sudionika, s preko 200 inovacija. Osim iz Hrvatske očekujemo sudionike iz Poljske, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Švedske, Slovačke, Rumunjske, Italije, Rusije i drugih zemalja.
– Pozivaju se inovatori, poljoprivrednici, poduzetnici i obrtnici iz svih krajeva Hrvatske da u jedinstvenom ambijentu pokažu svoje inovacije, proizvode i usluge u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji, pozvala je Maja Priselac, glasnogovornica Udruge inovatora Hrvatske.