Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Ava: Ne bježim od problema, sucu sam odmah dostavila adresu

Autor: Suzana Bandić

18.04.2010. 22:00
Ava: Ne bježim od problema, sucu sam odmah dostavila adresu

Foto: Sebastian GOVORČIN



Nakon što je u petak izišla s “Farme” Ava je odmah u ponedjeljak ujutro pohrlila na Općinski sud kako bi sucu dostavila svoju adresu. Tvrdi kako nije osoba koja bježi od problema već da ih polako rješava


Nisam neodgovorna osoba, a nisam ni osoba koja bježi od problema. Prestrašno je ovo što proživljavam. Prije nego sam otišla na “Farmu” sve sam dogovorila s mojim odvjetnikom i mislila kako neće biti problema. Kad sam vidjela kako je sve to ružno ispalo prošli put na sudu i da bi me slijedeći put mogli privesti policajci, strpati me u zatvor i ne znam što sve ne, došla sam prijaviti svoju adresu sucu Ivici Marinoviću i to najprije što sam mogla – rekla je Ava Karabatić (22), splitska manekenka i studentica talijanistike u Zadru nakon što je jutros u očevoj pratnji napustila zgradu Općinskog suda gdje se protiv nje, njezine majke Sanje (39) i zaručnika Špire Miličića (25) vodi sudski postupak zbog iznude sveučilišnog profesora Živka Nižića (68).
Ava, koja je iz “Farme” izišla u prošli petak, istaknula je kako ni u najluđem snu nije pomislila da će njezin ulazak u reality shaw Nove TV biti shvaćen kao izbjegavanje suda. Stoga, iako joj je boravak na “Farmi” bio bolji no što je život u vanjskom svijetu, izgubila je, žali se Ava, motivaciju borbu kako bi ostala na “Farmi” kada zna što ju vani čeka.  No bez obzira na sve, kaže kako joj je tih nekoliko dana jedno veliko i nezaboravno iskustvo.  
– Nanešena mi je velika nepravda, ali ja vjerujem da ima Boga koji će se pobrinuti da se na kraju sve ovo završi pravedno. Polako rješavam svoje probleme i odgovorno tvrdim da ja nisam osoba koja bi nekoga ucjenjivala – rekla je vidno uznemirena Ava koja, kako kaže, zbog nastale situacije ponovno ima zdravstvene probleme koji joj se manifestiraju kroz želučane i ginekološke tegobe. Nakon što je danas dostavila dokumentaciju sucu Marinoviću Ava je otputovala u Zagreb obaviti dva snimanja, a potom se, kaže, vraća u Zadar gdje će se posvetiti svojoj obitelji, zdravlju, fakultetu, ali se i suočiti sa obvezama na sudu koje joj predstoje.