Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Kurtović, Gugić i Mandić u Renatovoj kuhinji

18.04.2012. 22:00
Kurtović, Gugić i Mandić u Renatovoj kuhinji


Pripremajući svinjski kare s povrćem, Kurtović, Mandić i Gugić, još jednom su potvrdili da su majstori u “kužinavanju”


Zadarski kuhar Renato Kraljev u svojoj kužini, restoranu “Fogun”, ugostio je poznati radijski trojac s HRT-a Radio Zadra, Gordana Kurtovića, Danijela Mandića i Zorana Gugića. Pripremajući svinjski kare s povrćem, Kurtović, Mandić i Gugić, još jednom su potvrdili da su majstori u “kužinavanju”.
Kraljev pripremajući namirnice za ovo jelo, reckajući svinjski kare, tikvice i gljive, pojasnio je da je povod za druženje prezentacija najnovije Metroove ponude za ugostitelje koju je atraktivnijom učinio show cooking radijskog trojca.
Kurtović je jučerašnje “kužinavanje” iskoristio i za svoju emisiju “Kužina Bonkulovića”, ali i za podsjećanje na uspjehe radijskih novinara i tehničara kuharskim natjecanjima. Tehničar Zoran Gugić priznaje da u kuhinji zna spremiti jedino jaja, no majstor je od roštilja. Bolje od Zorana u kuhinji se snalazi snimatelj Danijel Mandić.
– Volim kuhanje i često kuham. Znam spremiti mnogo više od jaja i roštilja. Guštam u pripremi različitih rižota i gulaša, kaže Mandić.
Sve u svemu, kako kaže Kurtović, medijski djelatnici su vrlo spretni u kužini. S Kurtovićem se složio i domaćin Kraljev, kao i svi prisutni na prezentaciji koji su uživali u delicijama iz kuhinje “Foguna”.