Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Sestre Burin – nove zvijezde na zadarskom estradnom nebu

Autor: Valentina Mlađen

18.05.2009. 22:00
Sestre Burin – nove zvijezde na zadarskom estradnom nebu


Dok “Hrvatska traži zvijezdu”, Zadar je pronašao čak dvije. Na Zadar teen festivalu, u organizaciji Mediamixa, održanom u Arsenalu pobjedu su odnijele dvije talentirane sestre Sara i Sani Burin sa pjesmom “Priča ljubavna”. Talentirane mlade pjevačice osvojile su zavidnu nagradu, Grand prix festivala, ali i snimanje spota za svoju pjesmu u produkciji glazbene kuće Mediamix. Iako osamnaestogodišnja Sani sebe ne vidi u glazbenom svijetu, njezina mlađa sestra, četrnaestogodišnja Sara ne skriva oduševljenje pobjedom.
– Još uvijek ne mogu vjerovati da smo pobijedile. Trenutačno sam još uvijek pod dojmom i ne mogu ni opisati kako se osjećam. Svakako bih htjela nastaviti baviti se glazbom i sad kad sam dobila priliku čvrsto ću je ugrabiti i iskoristiti, podijelila je daljnje planove s nama oduševljena Sara. Iako Sani ne osjeća isti glazbeni poziv, kao i Sara dijeli sa sestrom oduševljenje jer se nijedna nije nadala pobjedi. Djevojke još ne znaju kada će snimati spot te čekaju poziv iz Mediamixa, ali to im u ovom trenutku nije ni važno.
Na festival ih je prijavila majka koja je prepoznala talent svojih kćeri, a nakon prolaska na audiciji sve ostalo je bilo lako.
 Zadar teen festival 2009. festival je međunarodnog karaktera koji se održava u Zadru već drugu godinu za redom. Kako su svi dječji festivali namjenjeni djeci u dobi do 12 godina, organizatori su osmislili ovaj festival kako bi svoje umijeće pokazala i djeca u kategoriji od 12 do 19 godina. Ove godine nastupilo je šesnaestero djece, od kojih i jedna djevojčica iz Mostara. Organizatori su podijelili sveukupno četrnaest nagrada te certifikate za sudjelovanje svim natjecateljima.