Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Salsom kroz Dalmaciju

Autor: Valentina Mlađen

18.05.2013. 22:00
Salsom kroz Dalmaciju

Foto: Marin GOSPIĆ



Neobičan prizor zatekao je Zadrane i turiste jučer usred subotnje špice na Narodnom trgu. Točno u podne oglasili su se kubansko-karipski ritmovi, a plesni parovi zaplesali su salsu, cha-cha, bacatu, merenge, kizombu i druge plesove. Plesače nije smetalo ni jako svibanjsko sunce te su se naizmjence izmjenjivali na neobičnom plesnom podiju.
Atraktivan događaj organizirali su zajedničkim snagama Salsa studio Split i Plesni klub Art Šibenik koji su, u želji za promocijom salse u Zadru, otvorili novu plesnu školu salse. Sve zainteresirane sigurno će oduševiti i najava kako će prvi mjesec tečaja biti potpuno besplatan.
– Upisi su iduću srijedu u fitnes Polarisu u dvorani Mocire u 22 sata. Svima koji žele naučiti plesati salsu nudimo mjesec dana besplatnog tečaja. Nadamo se da ćemo uspjeti salsu popularizirati i u Zadru jer na žalost ovdje je baš i nema, pojasnio je Marko Fuštin iz Plesnog kluba Art Šibenik.
Zainteresirani za besplatni tečaj salse mogu u srijedu u 22 sata doći u Polaris u dvorani Mocire, javiti se na facebook stranicu Salsa Zadar ili na broj mobitela 099 2819 223.