Bošnjaci podržali HDZ

Slika korisnika admin
Arif SITNICA
Hase Salihović, Emsud Begović, Joso Nekić, Željko Šoša, Šime Erlić

Predstavnici Bošnjačke nacionalne zajednice Zadarske županije, koja na zadarskom području već niz godina radi na očuvanju bošnjačke tradicije i identiteta, te promiče zaštitu bošnjačke nacionalne manjine, ističu zadovoljstvo dosadašnjom odličnom dugogodišnjom suradnjom s predstavnicima lokalnih vlasti.

- Iako rad naše Zajednice ima fokus na njegovanju bošnjačke tradicije, posebno kroz kulturni identitet i običaje, naši su se članovi uspješno uklopili u zadarsko društvo, ali na način da uspijevaju sačuvati svoj bošnjački identitet tako da ne dođe do potpune asimilacije. Naš rad i aktivnosti redovito podupiru zadarske gradske i županijske vlasti zbog čega i ovom prigodom izražavamo svoju potporu kandidatima HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima, kaže predsjednik Bošnjačke nacionalne zajednice Zadarske županije Hasan Salihović, ističući kako su zbog sustavne podrške njihovu radu i na ovim loklanim izborima odlučili podržati HDZ i njihove kandidate za zadarskog gradonačelnika dr. Branka Dukića, kao i za zadarskog župana Božidara Longina.

- Naša zajednica za svoj Zadar uz HDZ vidi svijetlu budućnost svih građana ovoga grada, dodaje još Salihović, a podršku HDZ-ovim kandidatima i listama izražava i SDA Zadarske županije.

Autor: 
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno