Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Prekinuli utakmicu zbog – kladionica

Autor: Šime Ćurko

18.07.2010. 22:00
Prekinuli utakmicu zbog – kladionica


DUGOPOLJE1
ZADAR0
Prekid 79′
DUGOPOLJE – Stadion SC Hrvatskih vitezova. Gledatelja: 300. Sudac: Ivan Balić (Split). Strijelac: Žuljević (57′).
DUGOPOLJE: Smodlaka, Vardić, Brnadić, Granić, Gruica, Barač, Tomić, Rajčić, Žuljević, B. Balić, H. Balić. Još su igrali: Bečić, Opšivač, Muslim, Barišić, Bajamić, Barić, Radošević. Trener: Mario Čutuk.
ZADAR: Gluić, Skočibušić, Puljić, Con, Peraić, Pezo, Banović, Mršić, Šare, Terkeš, Santini: Još su igrali: J. Bilaver, Gregov, F. Bilaver, Begonja, Ćurjurić, Jerbić, Gospić. Trener: Dalibor Zebić.
Desetak minuta prije kraja utakmice Zadrani su se odlučili povući s terena na prijateljskoj utakmici u Dugopolju. Zašto?
– To je klupska odluka o kojoj ne bih mnogo govorio. Najavili smo da ćemo prekidati naše prijateljske utakmice ako se nađu u ponudi kladionica i to se dogodilo – kaže Dalibor Zebić, trener.
Zašto ste uopće igrali utakmicu kad ste i prije njenog početka znali da se zainteresirani mogu kladiti na njen rezultat (i sve ostale kombinacije)?
– Nama utakmice trebaju jer se moramo uigravati i zato ne možemo zbog kladionica ne igrati trening utakmice. No, s obzirom da je utakmica prekinuta to će stvoriti kladionicama određene probleme, pa će ubuduće razmisliti hoće li naše prijateljske utakmice stavljati u ponudu.
Zebić još dodaje da nije zadovoljan igrom svoje momčadi.
– Bila je to neuspješna generalka prije Varteksa. Igrači koji su počeli utakmicu do sada su bili sigurni u postavi za Varaždin, no nakon ovakve igre nešto ćemo morati promijeniti.