Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Pljačkaš banke s Petrića okrnjenim nožem pokušao ubiti poznanika

18.08.2011. 22:00
Pljačkaš banke s Petrića  okrnjenim nožem  pokušao ubiti poznanika


Neslužbeno doznajemo kako je napadnut Goran Parenta Pare, a posjekotinu po glavi i ubod u lijevu stranu prsa nožem mu je zadao Siniša Gulić zvani Purge, zadarskoj javnosti poznat kao pljačkaš Splitske banke na Putu Petrića. Srećom, oštrica noža je bila okrnjena


Zbog pokušaja  ubojstva 39-godišnjeg Zadranina u nedjelju u ranim  jutarnjim satima policija je u  srijedu kazneno prijavila  njegova vršnjaka. Incident  između dvojice Zadrana,  inače starih policijskih znanaca, dogodio se u Kovačkoj  ulici, odnosno u dvorištu  zgrade Kazališta lutaka, a po  svemu sudeći kumovao mu  je zavidan broj promila alkohola.
– Policijski službenici Prve  policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je nakon verbalnog i  fizičkog sukoba s 39-godišnjim poznanikom, preklopnim nožem suparniku  nanio posjekotinu glave i  ubod u lijevu stranu prsa –  kazao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije kojoj je za rasvjetljavanje  incidenta trebalo puna tri  dana jer ozlijeđeni muškarac  liječnicima koji su mu  pružili pomoć nije rekao kako je zadobio ozljede, niti je  svog napadača prijavio policiji.
Neslužbeno doznajemo  kako je napadnut Goran Parenta Pare, a njega je napao  Siniša Gulić zvani Purge, zadarskoj javnosti poznat kao  pljačkaš Splitske banke na  Putu Petrića.
Parenta je navodno liječnicima na zadarskom odjelu  Kirurgije od kojih je zatražio  pomoć kazao kako je ozlijeđen nakon što ga je njemu  nepoznata osoba udarila bocom po glavi, a ubodnu ranu  na prsima zbog alkoholiziranosti navodno tada nije  niti zamijetio. Nakon otriježnjenja s policajcima nije  želio surađivati, niti im otkriti napadača s kojim se u  nedjelju u sitne sate najprije  verbalno, a potom i fizički  sukobio zbog ranijih nerazriješenih razmirica. Policija  je ipak uspjela otkriti napadača koji je potom kazneno prijavljen pod ozbiljnim optužbama zbog pokušaja ubojstva, a cijela ova  “priča s varoškog zidića”  može se reći kako je  okončana sretno jer je Parenta prošao s lakšim ozljedama. Purgin džepni preklopni nož kojeg mu je zario  u lijevu stranu prsnog koša  bio je oštećen, odnosno nedostajao mu je vrh oštrice.