Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Na meti novčanici, mobiteli, zlatnina…

Autor: Suzana Bandić

18.08.2013. 22:00
Na meti novčanici, mobiteli, zlatnina…

Foto: Adam VIDAS



U Povljani, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu iz koje otuđio veću količinu raznih cigareta.
Na parkiralištu ispred restorana u Pakoštanama, u Ulici Brune Bušića, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil zagrebačkih oznaka iz kojeg je otuđio playStation i novčanik s novcem i osobnim dokumentima u vlasništvu 29-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.
 Na Jadranskoj cesti u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 77-godišnjaka te otuđio više komada zlatnog nakita i novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Nekoliko sati ranije, također u ovom mjestu, na Obali kralja Tomislava, u apartmanskom naselju, nepoznati je počinitelj provalio u recepciju apartmanskog naselja te otuđio novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.
Na plaži u Biogradu nepoznati je počinitelj otuđio torbu u vlasništvu 25-godišnje državljanke Slovenije u kojoj se nalazio novac, mobiteli i osobni dokumenti. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Jučer u mjestu Deringaj, nepoznati je počinitelj iz nezaključanog kampera, u vlasništvu 26-godišnjeg državljana Belgije, otuđio novac, mobitel i osobne dokumente. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.
Na zadarskoj je rivi nepoznati počinitelj otuđio novčanik s osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu 40-godišnjaka. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.