Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Negdje će se vratiti

Autor: Šime Ćurko

18.08.2013. 22:00
Negdje će se vratiti

Foto: Zvonko KUCELIN



Priliku da se domognu devetog boda nakon šest kola, pritom uzimajući u obzir da je u pola od tih nastupa igrano protiv trojice najjačih protivnika Dinama, Hajduka i Rijeke propustili su Zadrani u nedjelju navečer protiv Hrvatskog dragovoljca. To je, također bila i prilika da se Hrvatskom dragovoljcu pobjegne za sedam bodova, što bi značilo i točno onu udaljenost od ponora Druge lige. Ipak sve te prilike odigranim remijem su arhivirane u rubriku propušteno. Igračima Ferde Milina razjašnjeno je ono što im je, valjda, nakon fenomenalne pobjede u Splitu nakratko pobjeglo s uma, da im i ove sezone kao i većini prethodnih slijedi grčevita i teška borba za prvoligaški ostanak.
– Tako je to kod napadača. Jedan dan sve ide i sve ulazi, a protiv Dragovoljca nije ništa htjelo unutra, pa ni jedanaesterac. Nadam se da će se negdje vratiti – smiren je bio Želimir Terkeš nakon podjele bodova protiv Hrvatskog dragovoljca. Bitno je ipak da se nije izgubilo te da je razmak ostao isti kao i prije utakmice.
– Najvažnije da nakon promašenih prilika nismo izgubili te s ovim bodom moramo biti zadovoljni, najviše zbog činjenice da je razmak ostao na četiri boda. Okrećemo se gostovanju kod Lokomotive koja je odlična momčad, no i Split je, također jaka i kvalitetna momčad, pa smo dokazali da i takve možemo pobijediti – optimistično će tragičar Terkeš.
– Stvarno je dobar osjećaj zabiti gol, prvijenac i to na ovakav način. Bilo bi nepošteno pripisati sve zasluge meni, jer velik dio tog gola ide na dušu Begonje koji je odradio glavninu posla. Ja sam samo dovršio – kazao je Ante Sarić, strijelac jedinog Zadrovog gola.