Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Van As: Perica može napredovati

Autor: Roman Morović

18.08.2013. 22:00
Van As: Perica može napredovati


Perica bi za novi klub mogao debitirati u nedjelju, kada njegova momčad gostuje kod Feyenoorda


NAC nije dobro krenuo u novu sezonu i u tom nizozemskom klubu nadaju se da će dolazak Stipe Perice, na posudbu iz Chelsea, pokrenuti stvari na bolje. U prvom su kolu remizirali 0:0 na gostovanju kod Cambuura, nakon čega su uslijedila dva domaća poraza. Prvo od Heerenveena 0:2 pa prošli vikend od Den Haaga 1:2. Mreže su mirovale do 76. minute, kada su poveli gosti, da bi pet minuta prije kraja NAC zabio prvi gol u sezoni i to iz jedanaesterca. Ipak, Kramer je u posljednjoj minuti sudačke nadoknade donio Haagu tri boda.
NAC je sada na diobi 15. i 16. mjesta s Utrechtom, a jedini bez bodova su Feyenoord i NEC Nijmegen. Perica bi za novi klub mogao debitirati u nedjelju, kada njegova momčad gostuje upravo u Rotterdamu, kod četrnaesterostrukog prvaka države Feyenoorda.
– Stipe će dobro doći našoj momčadi. Drugačiji je tip napadača od onih koje imamo. Osim toga, dolazi iz iste regije kao i naši treneri, što će mu sigurno olakšati prilagodbu. Vjerujem da ovaj mladić u NAC-u može napredovati – rekao je Jeffrey van As, sportski direktor.