Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Zadranin ostao bez zlatnine i novca u vrijednosti od 90-ak tisuća kuna

18.09.2011. 22:00
Zadranin ostao bez zlatnine i novca u  vrijednosti od 90-ak tisuća kuna


Zadranin (51) ostao je u subotu bez zlatnine i  novca u vrijednosti od 90-ak tisuća kuna. Naime, još uvijek  nepoznati lopov u petak tijekom dana ušuljao se u njegovu  kuću u Ulici Vjenceslava Novaka te se jednako tako neprimjetno s pozamašnim plijenom udaljio u nepoznatom  smjeru. Policija intenzivno traga za ukradenim predmetima  kao i za nepoznatim lopovom kojemu slijedi kaznena prijava.  Istog dana bez bicikla marke “nakamura” ostao je 34-godišnji  Zadranin. Bicikl vrijedan oko dvije tisuće kuna ukraden mu  je iz dvorišta u Ulici Josipa Jovića. Protiv kradljivca slijedi  kaznena prijava.
U kući držao miniarsenal
Zbog nedopuštenog držanja oružja i eksplozivnih  tvari policija je u petak kazneno prijavila 65-godišnjeg  mještanina Vrane. U pretresu njegove obiteljske kuće policajci su mu pronašli miniarsenal, odnosno poluautomatsku  puška “Crvena zastava”, ručni bacač RB “M-75”, inicijalnu  kapislu i 71 komad puščanih metaka.
Naoružani razbojnici opljačkali trgovinu
Naoružani pištoljem i nožem dvojica su razbojnika  u petak navečer upala u trgovinu “Toni 16” na Krešimirovoj  obali. Razbojnici su oružjem zaprijetili 28-godišnjoj trgovkinji tražeći od nje novac. U strahu za svoj život trgovkinja  im je izručila sve što je imala u blagajni, a riječ je manjem  novčanom iznosu. Počiniteljma slijedi kaznena prijava.