Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Večer posvećena djevojkama i dobroj zabavi

18.11.2011. 23:00
Večer posvećena djevojkama i dobroj zabavi


Zadranke su dokazale da su dostojne sljedbenice popularne Carrie Bradshaw i njezine tri prijateljice Cynthie, Samanthe i Charlotte. Naime, prošli četvrtak u Arsenalu bio je posvećen djevojkama i dobroj zabavi. Cure su sudjelovale u ZaZa kvizu na temu filma “Sex i grad” te su pokazale zavidno znanje na ovu temu.
Večer je održana u sklopu Arsenalova najnovijeg projekta Business lounge, zabavno-glazbene večeri na kraju radnog dana, koji sve više osvaja Zadrane. Iako je posjećenost još daleko od poželjene, ipak ni večer održana u prošli četvrtak nije prošla nezapaženo. Kviz je održan u pet rundi, a djevojke su pokazale zavidno znanje o kultnoj seriji “Sex i grad” i istoimenom filmu. U odgovorima su pomagale i snažnije polovice, ali i prijateljice iz publike te je večer protekla u više nego ugodnom raspoloženju. Djevojke koje su pokazale hrabrost i popele se na pozornicu kako bi sudjelovale u kvizu i koje su pokazale najbolje znanje o seriji i filmu osvojile su zanimljive i vrijedne nagrade: tretmane za uljepšavanje u različitim zadarskim salonima.
Večeri zabave u Arsenalu nastavit će se i ovog četvrtka, a iako je još uvijek iznenađenje što nas očekuje, voditeljica odnosa s javnošću Arsenala, Sanja Perković najavila je odličnu zabavu i bogate nagrade iznenađenja. Stoga nakon naporna radnoga dana i prije odlaska kućnim obavezama u idući četvrtak navratite u Arsenal na opuštajuću zabavu samo za vas.