Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Pokloni svima, šiba nikome

18.12.2011. 23:00
Pokloni svima, šiba nikome


Djed Božićnjak, igrokazi, recitacije, pjevanje, plesovi i darovi razveselili su djecu iz Dječjeg vrtića “Zvjezdice” iz Zemunika. Vrtićka djeca zajedno s ravnateljicom Sandrom Milin Bajlo, tetama i roditeljima prigodnim božićnim programom pokazali su svoje umijeće, a za svoj trud publika u punom atriju osnovne škole ih je nagradila gromkim pljeskom.
Roditelji zajedno s djecom i odgojiteljicama aktivno sudjeluju u božićnoj priredbi te financiraju dječje darove. Onim roditeljima koji to nisu u mogućnosti božićne darove osigurao je vrtić.
– Na ovaj način Dječji vrtić “Zvjezdice” izlazi u susret svim roditeljima vrtićke i predškolske djece. Projekt je dio društvenog programa dječjeg vrtića prema lokalnoj zajednici, istaknula je ravnateljica Milin Bajlo, dodajući da se božićni program održava od 2008. godine, od početka rada zemuničkog vrtića.
Djeca iz Dječjeg vrtića “Zvjedice” zajedno sa svojim roditeljima i odgojiteljicama pod budnim okom ravnateljice upriličila su prigodnu priredbu, a oduševljenje se proširilo kada ih je “glavom i bradom” posjetio pravi Djed Božićnjak, i to s punim vrećama darova, gitarom i pjesmom. Pohvalio je djecu zbog njihove dobrote i uručio svakom prigodan poklon. Znakovito, ovog puta nije bilo niti jedne jedine šibe, a na odlasku je djeci i roditeljima obećao novi susret dogodine te sretne božićne blagdane.