Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Oscar: Denzel Washington priznao da žena glasa umjesto njega

19.02.2012. 23:00
Oscar: Denzel Washington priznao da žena glasa umjesto njega


Glumac Denzel Washington, član američke Akademije filmskih znanosti i umjetnosti, glasovao je za svoje favorite za ovogodišnjeg Oscara, ali je u razgovoru za Sky News priznao da njegova supruga bira kome će dati glas
Glumac Denzel Washington, član američke Akademije filmskih znanosti i umjetnosti, glasovao je za svoje favorite za ovogodišnjeg Oscara, ali je u razgovoru za Sky News priznao da njegova supruga bira kome će dati glas.
Washington, dvostruki dobitnik Oscara, jedan je od stotina glumaca koji, kao članovi Akademije, glasuju za nominirane za Oscare. Tijekom promocije svog novog filma “Safe Housea”, slavni je glumac priznao da njegova supruga Pauletta, s kojom je u braku 28 godina, zapravo glasuje umjesto njega.
“Ona gleda sve filmove koje nam pošalju. Ja pogledam ponešto, ali ona gleda sve. Iskreno, ona je ta koja odlučuje kome ide glas”, kazao je Washington za Sky News.
Washington ima Oscara za glavnu mušku ulogu u filmu “Dan obuke” iz 2001. godine i Oscara za sporednu ulogu u “Ratu za slavu” iz 1989.