Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Pali po kratkom postupku

19.02.2012. 23:00
Pali po kratkom postupku


Zadrani su u Nedelišću doživjeli drugi uzastopni poraz na gostovanju. Nakon Siska bolji od momčadi s Višnjika bio je Centrometal. Domaćini očito nisu podcijenili goste, pa su u utakmicu ušli maksimalno ozbiljno. Značilo je to da Zadrani nemaju mnogo šansi, iako se očekivao njihov bolji otpor.
– Zaslužena pobjeda Centrometala koji je kvalitetan i uigran sastav. Mi se nismo osramotili, ali mogli smo i bolje odigrati i zato ne možemo biti zadovoljni. Ipak, nakon svih odgoda koje su se dogodile u protekla dva tjedna dobro je da smo konačno odradili neku utakmicu – rekao je Marin Masnić, trener Zadra.
U sva tri seta ista slika. Stalno je vodio Centrometal, a Zadrani su pokušavali pružiti kakav-takav otpor. Posebno su gosti bili dobri u bloku.
– Blok je bio jedini dio naše igre s kojim možemo biti zadovoljni. Sve ostalo bilo je loše – dodaje Masnić.
Odličan je u napadu domaćih bio Todorović, dok je Križanović s nekoliko efektnih zakucavanja dizao tribine na noge. Ukratko, Centrometal je po brzom postupku sve riješio u svoju korist.
Zadranima slijede dva domaća nastupa, u srijedu 22. veljače (18.45 sati) zaostala utakmica 16. kola protiv Opatije, a potom sljedeći vikend dvoboj 20. kola protiv posljednjeg Varaždina. Utakmica s Varaždincima mogla bi biti i ključna u borbi za ostanak.


CENTROMETAL – ZADAR 3:0


(25:18, 25:19, 25:19)
NEDELIŠĆE – Dvorana SGC Aton. Gledatelja: 120. Suci: Milinović, Adamek (oba Zagreb).
CENTROMETAL: Kovač, Palinkaš, Vabec, Križanović, Todorović, T. Posavec, M. Posavec, D. Posavec, Gotal, Petran. Trener Kirić.
ZADAR: Viduka, Škara, Surać, Grubišić, Mandić, Šestan, Burčul, Belić. Trener: Marin Masnić.