Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Kerekeš: Knežević je zaslužio naknadu za rad!

Autor: Suzana Bandić

19.02.2013. 23:00
Kerekeš: Knežević je zaslužio naknadu za rad!

Foto: Zvonko KUCELIN



Laszlo Kerekeš kazao je kako priznaje da je dužan isplatiti Vojku Kneževiću naknadu za njegov rad, ali da to nije agentska provizija. O odnosima između Veljka Bubića i Kneževića nije želio govoriti


U nastavku suđenja Veljku Bubiću, optuženom zbog prijevare kojom je za iznos od 880 tisuća kuna oštetio Vojka Kneževića, jučer je uz pomoć sudske prevoditeljice za mađarski jezik svjedočio Laszlo Atila Kerekeš, Mađar koji je prije sedam godina od Vinilplastike kupio teren u Gaženici.
Kerekeš je ispričao kako je Kneževića upoznao kao vlasnika tvrtke za izradu prozora u vrijeme dok je njegova tvrtka bila angažirana na poslovima obnove jednog hotela. Kazao je da su tada razgovarali o suradnji te da se sjeća i da su zajedno odlazili na Ugljan gdje su gledali neke rasvjetne lampe. Kerekeš je istaknuo kako on i Knežević nisu imali nikakav konkretan dogovor, već da mu se on sam ponudio da će mu pomoći pri raščišćavanju poslova vezanih za zemljište u Gaženici te da ga je zastupao odvjetnik Drago Tolić.
– Zastupao me odvjetnik Drago Tolić, a Vojko je obavljao neke stvari vezane uz dokumentaciju. On je to radio puno brže nego bi to išlo poštom – kazao je Kerekeš, napomenuvši kako je danas u dobrim odnosima s Kneževićem, ali da imaju jedan sudski spor oko provizije koju Knežević za odrađene poslove traži.
– Vojko je shvatio da je on agent, a o tome nije bilo govora. Mi nismo bili u odnosu agenta i klijenta. Ja sam imao dojam da Vojko više zna nego što govori, a što se tiče tvrtke Slogan u vlasništvu Veljka Bubića, oni su se javili direktno nama na oglas s ploče na samom terenu, a ne preko Kneževića – ispričao je Kerekeš dodavši kako je punomoć Vojku Kneževiću dao za neke poslove kao što su bili ti – odnošenja dokumentacije na sud koju bi mu dao Tolić. Ponovio je kako između njega i Kneževića nije bila dogovorena naknada, ali je istaknuo kako je voljan isplatiti mu neku naknadu za njegov rad.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU