Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Umrla Nora Šitum

Autor: Hina (H)

19.03.2013. 23:00
Umrla Nora Šitum


Petogodišnja djevojčica Nora Šitum umrla je u Dječjoj bolnici u Philadelphiji, objavili su mediji nakon što je na njezinoj facebook stranici uz stihove Besmrtne pjesme autora Miroslava Antića objavljeno “Naš anđeo dobio je krila”.
Zbog zloćudne hematološke bolesti djevojčica iz Zadra se od prosinca 2010. liječila u zagrebačkom Zavodu za hematologiju i onkologiju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a nakon što su iscrpljeni svi oblici liječenja, jedina šansa joj je bila nova metoda liječenja u Dječjoj bolnici u Philadelphiji.
Akcija prikupljanja novca ujedinila je brojne hrvatske građane u želji da joj pomognu. Nakon što je za njezino liječenje prikupljeno 5,3 milijuna kuna djevojčica je 7. veljače otputovala na liječenje SAD.
“Nora i njezina najbolja prijateljica Barbie Vam šalje bezbroj pusa. Barbie je bila nešto malo bolesna ali je doktorica Nora sve to sredila”, bila je posljednja poruka koju je prošli tjedan petogodišnja djevojčica poslala putem facebook stranice “Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strašni LAV”