Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Smrtno stradala 49-godišnja vozačica

Autor: Suzana Bandić

19.04.2009. 22:00
Smrtno stradala 49-godišnja vozačica

Foto: Sebastian GOVORČIN



Nesretna je žena uslijed neprilagođene brzine izgubila kontrolu nad vozilom uslijed čega je došlo do zanošenja na desnu stranu kolnika. Kako bi izbjegla slijetanje, naglo je “smotala” upravljač na suprotnu stranu, no to je završilo kobno.


U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak ujutro oko 6.20 sati na državnoj cesti D54 u mjestu Jasenice poginula je 49-godišnja vozačica Seka Nekić (49), izvijestila je PU zadarska.
Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozačica, upravljajući osobnim vozilom marke “fiat punto”, iz pravca Maslenice prema Jasenicama, sletjela s ceste. Sudeći po tragovima na kolniku, nesretna je žena, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine stanju kolnika, u zavoju izgubila kontrolu nad vozilom što je dovelo do zanošenja vozila prema desnom rubu kolnika. Kako bi izbjegla slijetanje pretpostavlja se da je naglo “smotala” upravljač u suprotnom pravcu, prešla suprotnu kolničku traku i udarila u metalni nosač dalekovoda koji se nalazi na svega dva metra od prometnice. Nesretna je žena od siline udarca na mjestu preminula, a njezin “fiat punto” uništen je do neprepoznatljivosti.
Prema crnim statistikama ovo je četvrta prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom od početka ove godine.