Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Najljepši oproštaj od srednjoškolskih klupa

19.04.2012. 22:00
Najljepši oproštaj od srednjoškolskih klupa


Školsko razdoblje za ove maturante uskoro će biti prošlost, ali svoje maturalne zabave sjećat će se s osmijehom čitavoga života


Maturanti Prirodoslovne i grafičke škole Zadar oprostili su se u srijedu jedni od drugih i srednjoškolskih klupa na maturalnoj zabavi u restoranu “Gastro” u Zadru. Oproštaj je, naravno, bio samo simbolične naravi jer maturante još čeka završnica školovanja i polaganje državne mature. No, u srijedu u “Gastru” baš nitko nije razmišljao o školi. Pjevalo se, plesalo, plakalo i prisjećalo svih dogodovština, a tradicionalno su izabrani i miss i mister maturanata.
Na maturalnoj zabavi oprostila su se tri četvrta razreda, osamdesetak učenika, usmjerenja ekološki i kemijski tehničari, grafički tehničari te medijski tehničari. Antonio Ivan Šangulin i Marija Kutija ponijeli su titulu mistera i miss maturanata Prirodoslovne i grafičke škole Zadar, dok su prvom i drugom pratiljom proglašne Lucija Žilić i Lucija Gregov.
Školsko razdoblje za ove maturante uskoro će biti prošlost, jedni će nastaviti obrazovanje na fakultetima, a drugi će ući u svijet zaposlenih. Ipak, svoje maturalne zabave sjećat će se s osmijehom čitavoga života.