PITALI ŽUPANA: Zašto je udruga HVIDR-a Zadar opet izostavljena?

Slika korisnika admin
Adam VIDAS
Ivica Arbanas

Svečanost obilježavanja Dana županije nije prošla bez mrlje. Naime, čini se kako su neki izostavljeni u protokolu, a tim povodom udruga HVIDR-a Zadar uputila je županu Stipi Zriliću otvoreno pismo koje potpisuje predsjednik te udruge Ivica Arbanas. Pismo prenosimo u cijelosti.

"Iako smo se zbog nepozivanja na razne događaje te neuvrštavanja u proračun već nekoliko puta obraćali Zadarskoj županiji dopisima u kojima smo im jasno naveli da smo samostalna pravna osoba koja Statutom djeluje na području Zadarske županije, a ne ničiji ogranak te da smo najstarija braniteljska udruga na području Zadarske županije, opet smo, još jednom, izostavljeni!

Namjerno ili slučajno, upravo našoj udruzi ove godine nije stigla pozivnica za obilježavanje Dana Zadarske županije, kao ni za svečanu sjednicu Županijske skupštine?

Koji su tome razlozi ne znamo, ali se nadamo da će barem nakon izbora neka nova garnitura ljudi imati više sluha i obzira i prema našoj udruzi koja već 25 godina svakodnevno radi sa stradalnicima iz Domovinskog rata te je čak nositeljica godišnje nagrade Zadarske županije iz 2010. godine, ali unatoč svemu - svako malo zaboravljena."

Autor: 
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno