Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Biograjci “demolirali” Kamen

19.05.2017. 22:00
Biograjci “demolirali” Kamen


Biograjci su na poluvremenu bili u rezultatskom zaostatku gubili su 1:2. Međutim, sve su to dvostruko naplatili u drugom poluvremenu i slavili uvjerljivo 7:2


U 32. kolu Treće HNL jug biogradski Primorac uvjerljivo je rezultatom 7:2 svladao momčad iz Ivanbegovine. Biograjci su na najbolji mogući način uzvratili gostima na jesenskom porazu, i kako su sami rekli, krađi u Ivanbegovini. I u najavi utakmice bilo je vidljivo da momčad Lea Šarića maksimalno motivirana ulazi u ovu utakmicu, a najbolja potvrda tome je sedam pogodaka u mreži Kamena. Zanimljivo je i to da su domaćini na poluvremenu bili u rezultatskom zaostatku gubili su 1:2. Međutim, sve su to dvostruko naplatili u drugom poluvremenu.
Primorac je odlično otvorio utakmicu i poveo u 25. minuti s kreča. Uspješan izvođač kaznenog udarca bio je Vedran Ješe. Imali su Biograjci još nekoliko odličnih prilika, ali ih nisu iskoristili. A onda obično na drugoj strani dođe kazna. Najprije je Nikola Marić u 38. minuti izjednačio, da bi isti igrač goste u 44. minuti doveo u vodstvo. Praktički su gosti dvaput prošli centar i oba puta bili uspješni. Ipak, u nastavku utakmice domaćin nije ostavio prostora za iznenađenje. Najprije je Ješe svojim drugim pogotkom s kreča poravnao na 2:2, da bi tri minute kasnije Mate Bajić Biograjce doveo u vodstvo. A onda je nastupila kanonada domaćina. Redom su se u strijelce upisivali Mateo Colić (65′), Željko Malčić 69′), Mate Bajić (75′) i Josip Galešić (90′). Bilo je to sjajno drugo poluvrijeme momčadi iz kraljevskog grada za koje zaslužuju sve pohvale. A čestitkama se pridružio i trener Leo Šarić.– Čestitam svojim igračima na fantastičnoj igri i uvjerljivoj pobjedi nad Kamenom. Utakmicu smo odlično počeli, ali i promašili nekoliko dobrih prilika što su gosti iz dva prelaska centra kaznili. Međutim, u nastavku smo zaigrali na sve ili ništa i do vrha napunili mrežu Kamena. Špina se jednostavno otvorila – kazao je zadovoljni Šarić.