Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Plovanija u finalu nadvisila Poljica

19.06.2011. 22:00
Plovanija u finalu nadvisila Poljica


Nakon petnaest dana lijepog druženja i lijepih utakmica spuštena je zavjesa na malonogometni turnir Maslina 2011. Turnir je počeo igranjem po skupinama gdje su se susrele ekipe iz druge i treće malonogometne lige Zadarske županije, a bilo ih je ukupno 20. Kroz natjecanja po grupama bilo je odličnih utakmica. Prvi puta momci iz MNK Maslina su se upustili u organiziranje turnira u čemu su više nego odlično uspjeli, od organizacije pa sve i do zabave na malonogometnom igralištu. Utakmica za treće mjesto bila je vrlo dobra upravo zbog činjenice da su igrači iz Vrsi slovili i na papiru kao favoriti cijelog turnira, ali u polufinalu su zapeli protiv Poljica na šesterce. Ipak, ovu utakmicu protiv Novog Bokanjca odradili su profesionalno i naprosto pregazili momke s Novog Bokanjca rezultatom 10:3. Vrlo raspoložen bio je Ivan Mirković sa svoja četiri zgoditka koje je nadodao na prijašnja četiri te osvojio i naslov najboljeg strijelca turnira. U revijalnoj utakmici sastali su se voditelji svojih ekipa, kao i delegati i suci pod nazivom Legende protiv domaćih momaka Povratak otpisanih koji su za zgoditak bili bolji pobijedivši rezultatom 2:1. Dugo očekivano finale otpočelo je pred rekordnim brojem gledatelja, po slobodnoj procjeni bilo je preko tisuću gledatelja koji su stvorili pravo južnjačko navijanje. Prednjačila je navijačka skupina Lole s Plovanije uz bubnjeve i baklje pozdravljali su svaki potez svojih ljubimaca. Igrači s Plovanije ušli su 200% u utakmicu jer su žarko željeli osvojiti trofej na prvom turniru u MO Maslina i ovaj put im je to uspjelo pobijedivši s 5:2 veoma indisponiranu ekipu Poljica koji nisu prikazali onu svoju prepoznatljivu igru. Plovanija je predvođena najboljim igračem turnira Antoniom Zubčićem, koji je otvorio špinu golova, dok su nastavili Kokić i Bacalja sa svoja dva zgoditka te stavili “točku na i”. Nakon posljednjeg zvižduka sudačkog para Mazija-Magaš nastalo je veliko slavlje pobjednika uz potporu svojih navijača i Zorana Jelenkovića koji je odmah nakon podjele priznanja i nagrada otpočeo svoj koncert za sve prisutne sve do jutarnjih sati. Nagrade i pokale pobjednicima predali su Dubravko Barešić, Željko Čulina, Bojan Lukić i Zvone Bukvić. Na kraju treba istaknuti odlično suđenje svih 15 dana Marija Mazije i Jole Magaša i te odličnu organizaciju turnira na svim razinama.
Dubravko Barišić – predsjednik organizacijskog odbora turnira nije krio zadovoljstvo.
– Zaista je bilo lijepo biti svih ovih dana na turniru i ovim putem želim se zahvaliti svim sudionicima turnira, svima koji su radili na turniru i na kraju najveće zahvale našim cijenjenim sponzorima. Već sada možemo obećati da se vidimo na još bolje organiziranom turniru iduće godine.
Antonio Zubčić – najbolji igrač.
– Počašćen sam ovom laskavom titulom hvala mojim suigračima jer bez njih ne bih ni ja mogao biti najbolji. Isto tako sve pohvale organizatoru na odlično organiziranom turniru i na kraju velika zahvala svim našim protivnicima na fer i sportskoj borbi.
 


Nagrade


PLOVANIJA – 5.000 kn + pokal
POLJICA – 2.000 kn + pokal
VRSI – 1.000 kn + pokal
N. BOKANJAC – gratis učešće 2012. god.
GRGURICE – fer play ekipa + pokal, gratis učešće 2012. god
Najbolji igrač: Antonio Zubčić (Plovanija)
Najbolji vratar: Mladen Bačko (Vrsi)
Najbolji strijelac: Ivan Mirković (Vrsi)




 


Finale


PLOVANIJA  5
POLJICA  2
ZADAR – Igralište OŠ Bartul Kašić. Gledatelja: 1000. Suci: Jole Magaš i Mario Mazija.
PLOVANIJA: Dražović, Kokić(2), Šarić,  Kevrić, Lončar, Kresović, Zubčić(1), Bacalja(2). Voditelji: Drago Dražović i Branko Marušić.
POLJICA: Štulina, Ikić, I. Vučković, Ćurjurić(1), Vidaić, Kojić, Marinković, V. Vučković(1). Voditelj: Davor Ćurjurić.


 


Utakmica za 3. mjesto


NOVI BOKANJAC  3
VRSI  10
NOVI BOKANJAC: Štura, Prendža, Mijolović(1), Čolak, Zelić, Sinovčić, Smolić(2). Voditelji: Šime Lovretić i Nikola Zrilić.
VRSI: Bačko, Maračić, M.Čirjak(1), Vukšević, J. Čirjak, Mirković(4), Vulić(3), Ninčević, Rančić(2). Voditelj: Ljubo Milutin.


 


Revijalna utakmica


LEGENDE  1
POVRATAK OTPISANIH  2
LEGENDE: Josip Prskalo, Dubravko Barešić, Željko Čulina, Loce  Matak, Drago Dražović, Marjan Ledenko, Josip Magaš(1). Voditelj:  Branko Marušić.
POVRATAK OTPISANIH: Tome Grbeša, Franko Jadrošić(2), Božo  Gobim, Stipe Perica, Antonio Pantalon, Robi Ćurković, Darko Marković.  Jere Laća, Denis Bodul, Ivan Marušić, Ivica Begonja, Ivan Laća, Miro  Vulić. Voditelj: Paško Marušić.