Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Vinkovčanin BMW-om završio u moru

19.06.2011. 22:00
Vinkovčanin BMW-om završio u moru


Muškarac je nakon izlijetanja s kolnika na Trpimirovoj obali iz vozila izašao kroz prozor te je neozlijeđen isplivao na obalu


Automobil BMW  7 vinkovačkih registracija  jučer je poslijepodne završio u  plićaku nedaleko od zadarske  Sfinge, no srećom u toj prometnoj nezgodi nitko nije  stradao. Vozilom je upravljao  39-godišnji Vinkovčanin koji  je u trenutku nezgode sam bio  u vozilu. Muškarac je nakon  izlijetanja s kolnika na Trpimirovoj obali iz vozila  izašao kroz prozor te je neozlijeđen isplivao na obalu.
Policijskim očevidom na  mjestu izlijetanja BMW-a s  kolnika utvrđeno je kako je  Vinkovčanin u moru završio  zbog neprilagođene brzine  stanju kolnika. Naime, na  mjestu nezgode ograničenje  brzine je prometnim znakom  regulirano na 40 kilometara  na sat, čega se vozač nije  pridržavao pa je nakon izlaska iz zavoja oko 15.20 sati  sletio u more. Kako doznajemo iz policije, Vinkovčanin  je alkotestiran, no pokazalo  se kako nije pio. Šteta na  vozilu još uvijek nije procijenjena, no zasigurno je velika s obzirom da je riječ o  BMW-u 7. Vozilo je iz mora  izvukla i oteglila Vučna služba  HAK-a.
Inače, dionica na Trpimirovoj obali s koje je u more  sletio 39-godišnji Vinkovčanin odavno je već poznata kao opasna, a godišnje  prosječno pet automobila završi u moru, čemu osim  grešaka samih vozača nerijetko kumuje i sol te valovi  koji zapljuskuju cestu što pospješuje klizanje. Svega stotinjak metara dalje u prosincu  prošle godine nakon slijetanja  u more zbog neprilagođene  brzine svojim audijem 4, život  je izgubila 39-godišnja Zadranka.