Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Doris će sudbonosno “da” izreći 6. rujna u katedrali sv. Stošije

Autor: Velimir Brkić

19.06.2013. 22:00
Doris će sudbonosno “da” izreći 6. rujna u katedrali sv. Stošije

Foto: Velimir BRKIĆ



Doris Pinčić, zvijezda televizijske serije Larin izbor, nakon što je sa zaručnikom Borisom Rogoznicom u Sukošanu otvorila Vinoteku, zbog brojnih poslovnih obveza se morala vratila u Zagreb.
– Započinjem raditi na Narodnom radiju, bit ću druga Antonija Blaće, Drele, Petko, Ranogajec, smije se uvijek dobro raspoložena Doris. – Preda mnom je najvjerojatnije i još jedan, novi televizijski serijal, obavijestila nas je Doris koja je glumu i lutkarstvo diplomirala na osječkoj Umjetničkoj akademiji.
Zadranima je Doris osim po ulozi u popularnom Larinom izboru poznata i kao uspješna animatorica manifestacija kao što su Kalelargart, Karnevalić, Dan planeta Zemlje, Čarolija Izraela – ljeto u Zadru, Šibenska srca za našu dicu, Ljetni karneval Pakoštane.
– U srednjoj školi sam surađivala s Radiom 057 i Agencijom RMC u Zadru, te sam za vrijeme studija radila i kao radijska voditeljica pišući edukativne igrokaze, nabraja Doris.
Vjerujem u ljubav i brak
Zahvaljujući televizijskom hitu Nove TV Doris je u kratko vrijeme postala svima poznato lice, djevojka čije lice krasi naslovnice najtiražnijih hrvatskih novina. Usprkos tome, za sebe kaže da je još uvijek obična djevojka iz susjedstva koja vjeruje u ljubav i brak. Naime, kao što i ptice na grani znaju, lijepa glumica se na veliko priprema za vjenčanje s godinu dana starijim Borisom.
– Vjenčanje će biti 6. rujna, u zadarskoj katedrali sv. Stošije, a svečana večera će biti u restoranu Toni u Kožinu, smiješi se Doris kad priča o jednom od najsretnijih dana u svom životu.
Njezin izabranik je Boris, dečko iz Sukošana s diplomom ekonomista, fotograf, poduzetnik, kantautor i glazbenik koji je široj javnosti osim po vezi s Doris Pinčić postao poznat i po sudjelovanju u RTL showu Hrvatska traži zvijezdu.
– Nadam se da ću jednoga dana biti dobra majka poput svoje majke, priznala je Doris koja vidno uživa u svojoj ljubavi s Borisom.
Mlada poduzetnica
– Kad nekog volim, spremna sam ga voljeti najviše na svijetu, i u dobru i u zlu, tvrdi. Kada imaš 24 godina i pokrećeš vlastiti posao, neustrašiva si, samouvjerena, sigurna u uspjeh, imaš tu poduzetničku energiju. Osoba mora biti etična, društvena, staložena, sposobna donositi odluke brzo i trezveno, ali i voljna učiti.
Zajedno s kolegom Robertom Kurbašom na jesen na zagrebačkom Velesajmu otvaramo rođendaonicu i dramski studio, prvi put je obznanila Doris.
Poduzetnička ideja sinula im je između brojnih proba i nastupa u kazališnoj komediji Mire Gavrana “Lutka”. U ulozi seksi robota Doris je pokazala sve svoje čari kao glumica, ali i kao lijepa žena.
– Bit ću na otvorenje sezone adrenalinskih skokova na Masleničkom mostu, bungee jumping prijatelja Danka iz Izazov toursa, rekla nam je zadarska ljepotica, dodavši i kako se tih pet sekundi osjeća kao ptica dok leti. Kad skočite s tolike visine, pa kad legnete u čamac, osjećate se blaženo, reći će.