Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Taxi Lulić je naš poslovni partner

19.08.2010. 22:00
Taxi Lulić je naš poslovni partner


Od svoje pojave na zadarskim ulicama Taxi Lulić ne prestaje izazivati zanimanje zadarske javnosti. Naime, konkurencija ili nezadovoljnici upiru prstom na posljednje reklamiranje Zračne luke Zadar na vozilima Taxi Lulića. Navodno, to reklamiranje mjesečno košta 10 tisuća kuna, ali se najviše zamjerava zašto se ZL Zadar ne reklamira i na ostalim taksi-vozilima, a ne samo na Taxi Luliću.
– Ne vidim zašto se ZL Zadar ne bi reklamirala na vozilima Taxi-Lulića. Ova tvrtka je poslovni partner ZL Zadar i u našoj zgradi ima iznajmljen prostor za Rent ‘a Car te uredno plaća djelovanje svojih 15 taksi vozila u području Zračne luke Zadar. Također, Taxi Lulić u aerodromskoj zgradi ima prostor za reklamiranje, rekla je direktorica Zračne luke Zadar Katica Pupić Bakrač.
Iako zbog jučerašnje zauzetosti u finacijske detalje aranžmana s Taxi-Lulićem nije mogla govoriti, Katica Pupić Bakrač je dodala da i ostali taksisti, koje zastupa Taxi Denis, plaćaju 350 kn po vozilu za djelovanje na području ZL Zadar. Način plaćanja je takav, kaže direktorica Pupić Bakrač, da za svoje usluge i Taxi Lulić i Zračna luka Zadar međusobno isporučuju fakture te da nema nekih drugačijih “prebijanja”