Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Robert Kresoja naslijedio Ivicu Dujića

Autor: Šime Ćurko

19.09.2008. 22:00
Robert Kresoja naslijedio Ivicu Dujića

Foto: Filip BRALA



Ivica Dujić nakon isteka četverogodišnjeg mandata i službeno više nije predsjednik Odbojkaškog kluba Zadar. Na toj ga je poziciji zamijenio Robert Kresoja, dugogodišnji trener ženske ekipe. Kao i njegov prethodnik, Kresoja je izabran na razdoblje od četiri godine, dok će dopredsjednik biti Teo Marelić. Najvažniji je to zaključak Izborne skupštine održane preksinoć u prostorijama HDZ-a. Darko Kilijan skupštinarima je podnio izvješće o radu kluba u protekle četiri godine.
– Zadovoljni smo rezultatima u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ostvaren je napredak u radu s mlađim dobnim kategorijama, a imamo i nekoliko dobrih rezultata na međunarodnoj sceni. Posebno smo ponosni što su naše dvije igračice, Katina Zubčić i Daria Ugarković, pozvane u kadetsku reprezentaciju – naglasio je Kilijan.
Prihvaćeno je i financijsko izvješće koje je iznio Robert Kresoja, dok Nadzorni odbor, kako tvrdi njegov predsjednik Vedran Juravić, nije uočio nepravilnosti. O rezultatima muške momčadi govorio je Marin Masnić, trener.
– Naš dugoročni cilj ostaje ulazak u Prvu A ligu jer vjerujemo da se kvalitetom možemo izdignuti iznad Prve B lige u kojoj smo igrali posljednje četiri sezone – podvukao je Masnić.
Na skupštini su pohvaljeni Milan Cindrić i Marina Tomas za uloženi trud na omasovljivanju Škole odbojke, a posebno za angažiranje u odbojkaškom radu u osnovnim školama Stanovi i Smiljevac.
Nakon razrješenja starog izabran je novi Upravni odbor u kojem su svoje mjesto našli: Franko Kresoja (počasni član), Robert Kresoja, Teo Marelić, Zdravko Dacijar, Ivica Dujić, Marin Masnić i Bernard Paleka, a u Nadzorni odbor su imenovani: Nenad Bulić (predsjednik), Damir Predovan i Vedran Juravić.
Za kraj novi predsjednik je poručio:
– U odbojci sam dosta dugo i znam što me očekuje. Vjerujem da će mi to iskustvo puno pomoći u dvostrukoj ulozi koja me očekuje.