Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Krnčević nova ravnateljica Zavoda za HMP?

19.09.2011. 22:00
Krnčević nova ravnateljica Zavoda za HMP?


Neslužbeno doznajemo kako su se za ravnatelja najmlađe zdravstvene ustanove u zadarskoj župaiji kandidirale dvije osobe, te da je dosadašnja ravnateljica Doma za odrasle osobe u Zemuniku Donjem, Davorka Krnčević, najizvjesnija kandidatkinja


Natječaj za ravnatelja najmlađe zdravstvene ustanove u Zadru, onaj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, okončan je u četvrtak 14. rujna, a do njegova zaključenja, kako smo uspjeli doznati pristigle su dvije molbe. Upravno vijeće koje bi se trebalo sastati danas do kraja ovog tjedan trebalo bi provesti testiranje kandidata te između dvoje zainteresiranih za četverogodišnji mandat u toj ustanovi, odabrati jednoga. Izabrani kandidat u ravnateljsku fotelju trebao bi sjesti za najviše mjesec dana, a do tada tom će ustanovom upravljati i dalje privremena ravnateljica Milena Ikić, dipl.iur.
Inače, Zavod za hitnu medicinsku pomoć od stručnog povjerenstva Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi dobilo je dozvolu za rad 9. rujna nakon što su se uvjerili da su svi uvjeti za rad propisani Pravilnikom i ispunjeni, a u dogledno vrijeme zavod će dobiti i svoje ispostave u Gračacu, Benkovcu i Starigrad Paklenici.
Stoga, pred novim ravnateljem stoji nezavidan obim posla kao i velika odgovornost, a neslužbeno saznajemo kako je za tu funkciju najizvjesnija kandidatkinja Davorka Krnčević, diplomirana pravnica kojoj je nedavno povjeren i četvrti ravnateljski mandat za redom za upravljanje Dom za odrasle osobe u Zemuniku Donjem. Iza nje stoji 22 godine radnog iskustva koje je na čelu Doma za stare i nemoćne osobe, današnjem Domu za odrasle osobe, stekla i radeći na pravničkim poslovima u Centru za socijalnu skrb, a prije toga 4,5 godine radila je i u PU zadarskoj kao inspektor za gospodarski kriminalitet.