Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Bivši robijaš sjekirom prijetio sumještanki i sumještaninu

19.09.2013. 22:00
Bivši robijaš sjekirom prijetio sumještanki i sumještaninu


Vladimir Mišulić, 48-godišnjak iz Turnja, koji u svom dosjeu ima ubojstvo, silovanje i nasilničko ponašanje, ponovno je na optuženičkoj klupi. Na Općinskom sudu u Zadru pred sutkinjom Ivom Lovrin, ovom bivšem robijašu koji i danas ima ozbiljan problem s alkoholom sudi se zbog dviju prijetnji iz lipnja ove godine.
Mišulić je najprije zaprijetio dvadesetogodišnjoj sumještanki M. D. u mjesnom kafiću. Sve je krenulo dobacivanjem, da bi nakon djevojčina ignoriranja Mišulić, koji je u kafić ušao noseći sjekiru vezanu o konopcu oko vrata, rekao: “Droljo, što ćeš onda kad te ubijem!”, a što je kod djevojke izazvalo strah jer je znala za njegovu “mračnu” prošlost.
Druga prijetnja uslijedila je par dana kasnije, također u mjesnom kafiću, a Mišulić se tada okomio na vlasnika, 49-godišnjeg M. D. Ponovno je u kafić došao u alkoholiziranom stanju, tamo teturao i vrijeđao goste, a kad ih je započeo i pljucati vlasnik ga je zamolio da iziđe van. Učinio je to, ali je izvadio spolovilo i počeo urinirati po cvijeću naočigled svih u kafiću. Vlasnik kafića zaprijetio mu je policijom, a on mu je odgovorio kako će on opet u zatvor, ali da će i izići i onda da će “raditi sjekira”.