Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Marin Batur na operaciji

Autor: Šime Ćurko

19.11.2008. 23:00
Marin Batur na operaciji

Foto: Vedran SITNICA



Marin Batur pokušavao je raznim načinima zaliječiti vjerojatno napuknuće hrskavice u lijevom koljenu, tzv. patele, koje ga muči još od ljetnih priprema. Na kraju je morao tamo gdje je najmanje želio – na operaciju.
– Operacija se pokazala kao jedino rješnje. Otišao sam u Krapinske Toplice kod dr. Miroslava Hašpla koji će voditi zahvat na koljenu. Tek će se tada vidjeti sa sigurnošću moći reći o kakvoj je ozljedi riječ. Kako bilo, očekujem me dva do tri mjeseca mirovanja – rekao je jučer ujutro Batur koji je na operacijskom stolu trebao završiti sinoć ili najkasnije danas ujutro.
Nakon selidbe po brojnim klubovima Batur je ovo ljeto konačno dobio priliku izboriti mjesto u seniorskoj momčadi matičnog Zadra, ali spomenuta ozljeda to mu je onemogućila. Najprije dva i pol mjeseca uopće nije bio u trenažnom procesu da bi prvu nastup upisao tek u 10. kolu protiv Varteksa. Pet puta je bio u prvoj momčadi za koju je odigrao svega 59 minuta. No, njegov je učinak za tako kratko vrijeme izvrstan, najprije je protiv Varteksa asistirao Puljiću za pobjedu (1:0) i to u 88. minuti, a u slično vrijeme zabio je sjajan gol iz slobodnog udarca Slaven Belupu za 1:1 i tako s spasio bod svojoj momčadi.