Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Prijave volontera do 28. studenog

Autor: Z L

19.11.2012. 23:00
Prijave volontera do 28. studenog

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Volonteri će naučiti kako na jedan neformalan, pristupačan i zanimljiv način djeci prezentirati suvremene ovisnosti i njihove posljedice


Novootvoreni klub mladih KLOOZ počeo je s radom u prostorijama udruge CINAZ u Providurovoj palači 5. studenog, a sada su na redu radionice.
Naime, KLOOZ je projekt Udruge CINAZ kojeg je odobrilo Ministarstvo socijalne politike i mladih RH. Cilj kluba mladih KLOOZ je poticanje aktivnog provođenja slobodnog vremena mladih, kreativnog stvaralaštva mladih, aktivnog sudjelovanje mladih u lokalnoj zajednici te informiranje, savjetovanje i educiranje mladih.
Stoga su mladima u dobi od 15 do 30 godina uputili poziv da se prijave na radionice osposobljavanja volontera za rad s učenicima 6.-ih razreda osnovnih škola na prevenciji ovisnosti. Osim upoznavanja sa osnovama volonterstva, volonteri će naučiti kako na jedan neformalan, pristupačan i zanimljiv način djeci prezentirati suvremene ovisnosti i njihove posljedice. Prijaviti se može do 28. studenog putem e-maila: [email protected].
Početak radionica je planiran 29. studenog, a traju do 15. prosinca. Broj polaznika je ograničen.
Voditelji radionica su: Ivo Štrkljević, Valentina Grbić, Morana Rogić i prof. dr. sc. Zlatko Miliša.